Ολες οι κινήσεις στο Βόλεϊ Γυναικών!

Συντάκτης: Share:

Ανταλλαγή λίμπερο ΑΕΚ-Ολυμπιακού, καθώς η Σοφία Κοσμά θα είναι η αντικαταστάτρια της Μαριαλένας Αρτακιανού στην Α.Ε.Κ., καθώς συμφώνησε με την διοίκηση της Ένωσης  να φορέσει για τρίτη φορά τα κιτρινόμαυρα.

Η Κουβανή διαγώνια Γκιζέλ Σίλβα εξάλλου θα μετακομίσει στην Κορέα και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα της, ενώ οριστική είναι και η παραμονή της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου στην Α.Ε.Κ., που της έκανε αύξηση των απολαβών της.

Ο ΑΟ Θήρας θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα της Στέλλας Χριστοδούλου, με την διεθνή πασαδόρο να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από 12 χρόνια και 17 τίτλους. Προηγουμένως απάντησε αρνητικά σε πρόταση της ΑΕΚ, παρότι θα φορέσει τα κίτρινα η φίλη της Κατερίνα Γιώτα.

Πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την Θέτιδα και να μετακομίσει στην Αθήνα είναι η Ευαγγελία Μερτέκη που θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, ενώ την επόμενη ομάδα της αναζητά η Μαρία Οικονομίδου που δεν θα συνεχίσει με την ομάδα της Βούλας. Η Αργυρίου αναμένεται να συνεχίσει στον ΑΟ Θήρας, όπου έμεινε και η Κιουτσούκη και ανέλαβε ως προπονητής ο Ιταλός Φρέσκι Ματέο που ήταν πριν από δυο χρόνια βοηθός του Κώστα Παπαδόπουλου. Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει η λίμπερο του ΑΟ Θήρας Μαριάνα Μπελιά.