Ορφανός: «Πάνω απ΄όλα είναι η υγεία των αθλητών»

Συντάκτης: Share:

Στον σοβαρό όπως φαίνεται τραυματισμό του Γιάννη Τακουρίδη στάθηκε ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός, στις δηλώσεις που έκανε στην συνέντευξη Τύπου μετά την οριστική διακοπή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για ένα παιχνίδι γιατί είναι ένα παιχνίδι που δεν τελείωσε. Οποιοσδήποτε σχολιασμός για αγώνα που δεν τελείωσε είναι άκυρος. Πάνω απ΄όλα είναι η υγεία των αθλητών και όσων βρίσκονται σε αυτό το χώρο. Να ευχηθώ κι εγώ γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα. Ολα τα άλλα είναι ανούσια και ανώφελα».

 

Από την πλευρά του, ο αρχηγός και πασαδόρος του Ηρακλή, Κώστας Προύσαλης, σημείωσε: «Κατ΄αρχήν να ευχηθούμε περαστικά στον Γιάννη (σ.σ. Τακουρίδη). Να έρθει γρήγορα πίσω στα γήπεδα. Ξέραμε πως θα κρίνονταν το ματς στις λεπτομέρειες. Μπορούσαμε να το πάρουμε εμείς το 3ο σετ που ήμασταν μπροστά 23-20. Θα δούμε τα λάθη μας. Καλό είναι τα παιχνίδια να κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Εμείς οι αθλητές του Ηρακλή θέλουμε να κρίνονται οι αγώνες στο γήπεδο. Σίγουρα εκτός έδρας δεν παίζουμε τόσο καλά και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Επίσης πιστεύω ήταν ακατάλληλος για το σημερινό παιχνίδι. Κακώς φέρνουν διαιτητές από Αθήνα. Οι διαιτητές από την Θεσσαλονίκη ξέρουν τις ιδιαιτερότητες».

Δείτε Επίσης

Scroll Up