Παϊσιάδης: «Βατός αντίπαλος οι Ουκρανοί – Πάμε για το νταμπλ»

Συντάκτης: Share:

Στον «FOCUS FM 103,6» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Παϊσιάδης, ο οποίος μίλησε για την κλήρωση του ΠΑΟΚ στο CEV Cup αλλά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Δικεφάλου ενόψει της νέας σεζόν.

Για την κλήρωση του CEV Cup: «Θα μπορούσε να είναι καλύτερη η κλήρωση. Η Ουκρανία έχει κάνει πίσω στο βόλεϊ από την διάσπαση της Σοβιετικής Ένωσης. Είναι ένας βατός αντίπαλος, θα τα δώσουμε όλα».

Για τον Ίλινιχ: «Υπάρχει συμφωνία. Αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα είναι το βαρύ όπλο στο επόμενο πρωτάθλημα. Είναι πολύ μεγάλος αθλητής, υψηλού επιπέδου. Θα αφήσει το στίγμα του στο επόμενο Ελληνικό πρωτάθλημα».

Για κάποια άλλη μεταγραφή: «Αν δούμε ότι υπάρχει δυνατότητα να προστεθούν δύο ακόμα ξένους στις θέσεις του Διαγώνιου και του Κεντρικού, θα το κάνουμε».

Για τους στόχους της ομάδας: «Όταν κάνεις τέτοιες επιλογές, δεν γίνεται να κυνηγάς κάτι λιγότερο από το νταμπλ».

Για τις κινήσεις του Ολυμπιακού: «Όταν έχεις πάρει το πρωτάθλημα την προηγούμενη χρονιά, πρέπει να συγκρίνεις την περσινή ομάδα με αυτήν που φτιάχνεις. Ο Ολυμπιακός σε σχέση με εμάς, έχει ένα θέμα στις επιλογές των ξένων. Εμείς έχουμε Έλληνα πασαδόρο, τον Φιλίπποφ οπότε κινούμαστε σε άλλες θέσεις στο θέμα των ξένων, ενώ ο Ολυμπιακός παίρνει πάντα ξένο πασαδόρο».