Παϊσιάδης: «Δεν πάμε για αγγαρεία, ο ΠΑΟΚ θα παίξει στα όρια»

Συντάκτης: Share:

Για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα play off της Volley League αναφέρθηκε ο Κώστας Παϊσιάδης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή στη δράση: «Με υποχείρια κάποια σωματεία, ο Ολυμπιακός οδήγησε τις 4 πρώτες ομάδες στο γήπεδο και τις άλλες 6 σε διακοπές. Δεν εξυπηρετεί τίποτε άλλο, όπως και στο πόλο, πέρα από την κατάκτηση του τίτλου για τον Ολυμπιακό, στα αθλήματα που νιώθει ότι έχει τα φόντα να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αυτή την εποχή, σε όλη την Ευρώπη, στο βόλεϊ, οι ομάδες σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά, και εμείς αποφασίσαμε να παίξουμε, όπως παίξουμε… Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει χωρίς ξένους, στη Σύρο βρέθηκαν με μείον ένα αθλητή λόγω κορωνοϊού. Ένα ταλαιπωρημένο βόλεϊ, σε κάθε επίπεδο, το βάλαμε σε χαμηλότερη βάση».

 

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας είναι καλή. Δεν πάμε για αγγαρεία. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ανταγωνιστικός ακόμα και με αμιγώς Ελληνικό ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, καθώς έχει τους τρεις από τους τέσσερις ξένους. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στα όρια».

 

Για τα νέα δεδομένα: «Δεν θα έχουμε πανηγυρισμός, θα έχουμε αντισηψία στις μπάλες και στο φιλέ».

 

Για την επόμενη σεζόν: «Δεν θα πω τίποτα συγκεκριμένο, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι ήδη προετοιμαζόμαστε για την επόμενη σεζόν μαζί με τον προπονητή»

 

 

Πηγή: libero FM