Παϊσιάδης: «Είμαστε αναγκασμένοι να κατέβουμε στο Final 4»

Συντάκτης: Share:

Για την απόφαση του ΠΑΟΚ να συμμετάσχει τελικά στο Final-4 της Volley League, παρά τις αρχικές ενστάσεις που υπήρξαν αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος του «ασπρόμαυρου» ΤΑΠ, Κώστας Παϊσιάδης.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα σε μοντέλο final 4 στο ΟΑΚΑ. Συζητήθηκαν θέμα της οργάνωσης, της τηλεόρασης, ορίστηκαν μέρες και ώρες. Η θέση του ΠΑΟΚ από την αρχή να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα και οφειλόταν και στην υγεία των αθλητών. Αποφασίσαμε να πάμε με Ελληνες παίκτες μόνο, σε άλλες ομάδες δεν έρχονται ξένοι παίκτες γιατί φοβούνται πιθανή επιβάρυνση. Αναγκαζόμαστε να κατεβούμε στα παιχνίδια γιατί η τιμωρία θα είναι να πέσουμε κατηγορία».

 

Για το υγειονομικό πρωτόκολλο: «Τα τεστ θα γίνουν 48 ωρών πριν τα παιχνίδια, το κόστος θα το αναλάβει ο ΕΟΔΥ αλλά και η όλη διαδικασία της διοργάνωσης ήταν κοστοβόρα που θα τα αναλάβει το Υπουργείο. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε επιμερισμό εξόδων γιατί μαζί με τον Φοίνικα θα μετακινηθούν στην Αθήνα σε αντίθεση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αν προκύψει σοβαρό πρόβλημα σε επίπεδο ομάδας, τότε θα υπάρξει έκτακτο ΔΣ για να δούμε τι θα αποφασιστεί εκείνη τη στιγμή. Αν υπάρχει ένα κρούσμα θα μπει σε καραντίνα και θα συνεχίσει η υπόλοιπη ομάδα, αν είναι πάνω από ένα κρούσμα τότε πάμε σε αναβολή. Μόνο στην Ελλάδα θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα βόλεϊ».

 

Πηγή: metropolis 95,5