Παϊσιάδης: «Ο ΠΑΟΚ θέλει διακοπή»

Συντάκτης: Share:

Ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις του Δικεφάλου στο σενάριο για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν στη Volley League των ανδρών εμφανίστηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Κώστας Παϊσιάδης.

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ επανέλαβε τη θέση του Ερασιτέχνη ο οποίος ζητάει διακοπή όλων των αθλημάτων και να κηρυχτεί η σεζόν ως μη γενόμενη.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το βόλεϊ είναι σε εκκρεμότητα όπως και τα υπόλοιπα αθλήματα. Έγινε μια τηλεδιάσκεψη με τον κ. Αυγενάκη και αποφασίστηκε ότι θα γίνει μια εκκίνηση με τα ατομικά αθλήματα από τις 4 Μαϊού και έπειτα θα αποφασιστεί τι θα γίνει με συνεχή παρακολούθηση από το Υπουργείο και των ιατρών. Το πώς θα εξελιχθεί θα είναι πιλότος για τα αθλήματα.

 

Εμείς ως Ερασιτέχνης θέλουμε την οριστική διακοπή προς όφελος της υγείας όλων. Ο κ. Αυγενάκης με αυτή την πλειοψηφία που ζητά θα είναι δύσκολο να αποφασίσει. Εάν ψηφίσουν οι ομάδες, είναι δύσκολο να ψηφίσουν κατά οι 8 στις 10. Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όπως ο Ολυμπιακός. Ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θέλουν να διακοπεί».

 

Πηγή: Metropolis 95.5 FM