Πάτρας:”Ο Άρης είναι έτοιμος για την επιστροφή”

Συντάκτης: Share:

Η τελικοί του πρωταθλήματος της Α2 μεταξύ του Άρη και της  Ένωση Τούμπας ξεκινούν σήμερα και ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, Χρήστος Πάτρας έκανε δηλώσεις για το συγκεκριμένο γεγονός.

Αναλυτικά τι είπε: “Τα παιχνίδια αυτά είναι ιδιαίτερα και είναι παιχνίδια ψυχολογίας . Στους παίκτες μου το είπα αλλά και οι ίδιοι το έχουν καταλάβει ότι, μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχει η φανέλα! Το έχουν διαπιστώσει και οι ίδιοι από συμπεριφορές που  είχαμε σ αυτή την κατηγορία.
Το κατάλαβαν, έβαλαν το κεφάλι κάτω και δούλεψαν για να γίνουμε ανταγωνιστικοί γιατί στην αρχή του πρωταθλήματος δεν πατούσαμε καλά.

Δουλέψαμε αποκτήσαμε ψυχολογία και είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το εισιτήριο ανόδου. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι για την κατηγορία αυτή, έζησε μία δυσάρεστη εμπειρία και είναι έτοιμος για την επιστροφή .

Φυσικά περιμένουμε την συμπαράσταση των οπαδών μας για να ξεπεράσουμε και το τελευταίο εμπόδιο.

Η Ε.Τ. είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, γιατί αποτελείται από καλούς και έμπειρους παίκτες, που γνωρίζουν την κατηγορία και έκαναν ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα.
Πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη και μπορεί να κερδίσει την άνοδο.

Είμαστε ΑΡΗΣ και ξέρουμε να πολεμάμε. Έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας, όπου θα γίνουν πραγματικές μάχες για την επικράτηση, που θα ενθουσιάσουν τους θεατές.”