Πετρούνιας: «Με έβλεπαν τα κορίτσια μου και δάκρυσα»

Συντάκτης: Share:

Στη γυναίκα του, Βασιλική Μιλλούση και στις δύο του κόρες αφιέρωσε -εμφανώς συγκινημένος- το χρυσό μετάλλιο στο Μόναχο ο Λευτέρης Πετρούνιας.

 

Αναλυτικά:

«Ξεκάθαρα ήρθα για το χρυσό μετάλλιο και μόνο. Δεν πρόλαβα τους αγώνες της πρόκρισης, καθώς ήμουν χειρουργημένος. Είναι ξεχωριστό μετάλλιο για πολλούς λόγους. Είναι το 6ο, προέρχομαι από χειρουργείο. Ξεχωριστό, αφού είναι εδώ τα παιδιά μου. Με είδαν για πρώτη φορά από κοντά. Έκανα μια γρήγορη αναδρομή σ’ όλη τη δύσκολη χρονιά που είχα. Σκεπτόμενος ότι με βλέπουν τα κορίτσια μου λύγισα.

Εκτός από έναν αθλητή, όλοι ήταν νεότεροί μου. Παίζουμε με την εμπειρία και την αυτοπεποίθηση. Μέχρι το 2024 μπορούμε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε πρωταθλήματα. Όλοι σκεπτόμαστε την πρώτη θέση.

Το κλίμα είναι πολύ καλό, το Μόναχο φιλοξενεί πολλούς Έλληνες. Αφιερώνω αυτό το μετάλλιο στα κορίτσια μου. Έχω δώσει κάποιες υποσχέσεις στον εαυτό μου. Έχω δώσει και την ψυχή μου γι’ αυτό το άθλημα.

Ανοίξαμε το γυμναστήριο με τη Βασιλική και επικεντρώθηκα και εκεί, γιατί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και η ενόργανη γυμναστική στην Ελλάδα ”ματώνει” και χρειάζεται συνεχή υποστήριξη και αναβάθμιση και αυτός είναι ο στόχος μας με τη Βασιλική και ξεκίνησα την αποκατάστασή μου με στόχο καθαρά και μόνο αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μετά την 1η Οκτώβρη που έχω χειρουργηθεί, έχει περάσει τόσος καιρός χωρίς να κάτσω. Στην ουσία ούτε μία μέρα δεν έχω πάρει ρεπό, θέλω να ξεκουραστώ».