Πρωτιά για τον ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Σκύδρας

Συντάκτης: Share:

Την πρωτιά στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Αριστοτέλης Σκύδρας κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας των διοργανωτών με 3-0 σετ.

Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας πολύ με τα σερβίς τους την υποδοχή των γηπεδούχων. Με τον Κουκλίνσκι να δημιουργεί πρόβλημα στην υποδοχή του Αριστοτέλη, ο ΠΑΟΚ ξέφυγε γρήγορα στο σκορ, 9-16, φτάνοντας με άνεση στο 1-0 σετ (16-25).

 

Στο δεύτερο σετ η εικόνα των δύο ομάδων ήταν ισορροπημένη, με αρκετές εναλλαγές στο σκορ, οι δύο ομάδες ήταν μαζί μέχρι και το 21-21. Σε εκείνο το σημείο, ο Τζιουμάκας από την γραμμή του σερβίς δημιούργησε προβλήματα στην υποδοχή του Αριστοτέλη, δίνοντας συνεχόμενους πόντους στον ΠΑΟΚ, που με ένα σερί 4-0 έφτασε στην επικράτηση και του δεύτερου σετ με 21-25

 

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, ο Γιάννης Καλμαζίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του, με τους αθλητές του ΠΑΟΚ να ανοίγουν την διαφορά από νωρίς (11-16) διατηρώντας την μέχρι και τους τελευταίους πόντους, με τον ΠΑΟΚ να κάνει το 0-3 με 19-25.