Σάκης Ψάρρας: ”Εγώ ακόμη μαθαίνω την ομάδα και η ομάδα μαθαίνει εμένα.”

Συντάκτης: Share:
Σάκης Ψάρρας: ''Εγώ ακόμη μαθαίνω την ομάδα και η ομάδα μαθαίνει εμένα.''

Ο προπονητής του Δικεφάλου Σάκης Ψάρρας μίλησε για την πρόκριση τ στο Final 4 της Ιεράπετρας και τόνισε πως ακόμη μαθαίνει τους παίκτες του και εκείνοι τον ίδιο. 

“Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές μου για τον τρόπο που αντέδρασαν σε έναν αγώνα νοκ άουτ. Όλος ο σχεδιασμός που κάναμε αυτόν τον καιρό ήταν πάνω στο να κερδίσουμε τη σημερινή αναμέτρηση. Είμαστε μία ομάδα καινούρια, με νέο προπονητή και αθλητές, προσπαθούμε να βρούμε μία χημεία. Εγώ ακόμη μαθαίνω την ομάδα και η ομάδα μαθαίνει εμένα. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο και ξεκινάει μία νέα περίοδος, δεύτερη θα έλεγα. Απομένουν ακόμη πέντε παιχνίδια στην κανονική περίοδο και θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει των πλέι-οφς”.

Ο Νικήτας Εφραιμίδης δήλωσε: ”Ο θεσμός του Κυπέλλου έχει δείξει πως κάθε χρόνο υπάρχουν πολλές ανατροπές. Για εμάς ήταν καλό που αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο σημερινό αγώνα. Παρά την κακή μας εμφάνιση στο Βραχάτι, επανήλθαμε γρήγορα, μέσα σε 3 μέρες, παίξαμε ωραίο βόλεϊ για μεγάλα διαστήματα στον αγώνα. Πλέον, βρισκόμαστε στο Final 4, αλλά μέχρι τότε έπονται και πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος, επομένως το ξεχνάμε και στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και στις αναμετρήσεις που ακολουθούν”.

Scroll Up