Τερζής: «Κίνητρο και στοίχημα για εμένα»

Συντάκτης: Share:

Στο χώρο του βόλεϊ, αλλά και στον ΠΑΟΚ, όμως από διαφορετικά πόστα, παραμένει ο Θάνος Τερζής ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε το τέλος σε μια πλούσια καριέρα.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου, αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και θα είναι στο πλευρό του Μάρκο Φενόλιο.

Παράλληλα, ο Τερζής θα είναι και υπεύθυνος αγωνιστικής ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής.

 

Όσον αφορά το νέο του ξεκίνημα ο Θάνος Τερζής δήλωσε:

«Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, για την πολυετή άψογη συνεργασία μας, στην οποία πανηγυρίσαμε μαζί πολλούς τίτλους. Πλέον, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο άθλημα το οποίο αγαπώ και υπηρετώ εδώ και χρόνια. Χαίρομαι ιδιαίτερα που παραμένω στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Διοικητικό Υπεύθυνο του βόλεϊ γυναικών, κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, τον προπονητή, Marco Fenoglio, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου, καθώς και τον Team Manager, Γιώργο Φουργκατσιώτη, ο οποίος μου δίνει το σημαντικό ρόλο του Υπεύθυνου αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας. Οι λόγοι της απόφασης μου είναι δύο.

Ο πρώτος, ότι ο Marco Fenoglio είναι ένας πολύπειρος προπονητής με πολλές παραστάσεις, και αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα για εμένα. Ο δεύτερος, ότι το τμήμα έχει ένα εξαιρετικά οργανωμένο σύστημα ακαδημιών και αγωνιστική τμημάτων, με πάρα πολύ καλό υλικό αθλητριών.

Γνωρίζω ότι ξεκινάω από την αρχή, αλλά είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο και στοίχημα για εμένα, ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως έκανα και ως παίκτης, με σκοπό να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας».