«Τιμή που αναλαμβάνω τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:

Tις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε ο Νίκολα Ματιάσεβιτς στη κάμερα του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν έκρυψε τη χαρά του που αποτελεί μέλος των «ασπρόμαυρων» λόγω και του παρελθόντος του στην Παρτιζάν, τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ότι αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ, πρόκειται για ένα σύλλογο γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο . Οι φίλαθλοι του είναι γνωστοί για το πάθος τους, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ και το βόλεϊ. Αποτελεί τιμή για εμένα να είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ.

Έπαιξα στην Παρτιζάν, ήμουν και προπονητής της, οπότε γνωρίζω ότι το κλίμα είναι ακριβώς ίδιο με αυτό του ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που ξεκινάω από εκεί που σταμάτησα πριν πάω στην Γαλλία. Δηλαδή από ασπρόμαυρα σε ασπρόμαυρα. Όσον αφορά την ομάδα μας, για εμένα ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να μάθω 20 νέα ονόματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα».

 

Για την ομάδα και αν έχει «εικόνα»: «Η ομάδα έχει ποιότητα, ξεκίνησα να βλέπω τους φετινούς της αγώνες προκειμένου να έχω μια ξεκάθαρη εικόνα παιχνιδιού. Σίγουρα στην περίοδο της πανδημίας τα πράγματα είναι παράξενα για αυτό και δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, από την πλευρά μου υπάρχει θετική ενέργεια. Ελπίζω και από την πλευρά των παικτών να επικρατεί το ίδιο, επειδή είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει θετικό κλίμα μεταξύ μας».