Ζαλμάς: «Πιέσαμε τον ΠΑΟΚ – Να κάνουμε το κάτι περισσότερο»

Συντάκτης: Share:

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο τεχνικός της Κηφισιάς, Νίκος Ζαλμάς, τονίζοντας πως η ομάδα του θα δώσει περισσότερα στα επόμενα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:

«Σήμερα υπήρχε παιχνίδι συγκριτικά με το πρώτο, χάσαμε μια ευκαιρία σήμερα. Κάναμε ένα βήμα ότι να μικραίνουμε την απόσταση σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και του πρωταθλήματος. Ήμασταν καλύτεροι σήμερα στο σερβίς, πιέσαμε τον ΠΑΟΚ, κάναμε περισσότερους φάσεις αλλά χάσαμε το μυαλό μας στο τέλος του 3ου σετ και εκεί πήγε το ψυχολογικό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Θα έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη υπομονή, θα μπορούσε και το 4ο σετ να πήγαινε διαφορετικά και λίγο πιο μακριά.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, έχουμε να δώσουμε περισσότερα πράγματα στα επόμενα ματς. Ο ΠΑΟΚ πιέστηκε αρκετά για να γυρίσει το παιχνίδι, θα ήθελε να δω πως θα πήγαινε το ματς αν κερδίζαμε το 3ο σετ εμείς. Να ξεκινήσουμε από εδώ και να κάνουμε κάτι καλύτερο στο παιχνίδι της Αθήνας. Εμένα δεν με πειράζει που τα ματς θα είναι την επόμενη εβδομάδα. Θα πρέπει να μετακομίσουμε να πάμε σε άλλο γήπεδο. Από εκεί και πέρα ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από σήμερα, να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί».