Φιλική νίκη επί της Νίκης Λευκάδας για τον ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Share:

Νέα φιλική νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε στο PAOK Sports Arena της Νίκης Λευκάδας με 71-64.

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα του πρώτου δεκαλέπτου, με τις δύο ομάδες να είναι συνέχεια κοντά στο σκορ. Ο Δικέφαλος πήρε σημαντικές βοήθειες επιθετικά από τις δύο Αμερικανίδες, Williams και Rettstatt, οι οποίες βοήθησαν στο να μπει η μπάλα πιο εύκολα στην ρακέτα. Έτσι, το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε στο ισόπαλο, 16-16. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ «έσφιξε» την άμυνα του, ενώ παράλληλα πήρε σωστές αποφάσεις στην επίθεση. Αυτά τα δύο στοιχεία ήταν το αποτέλεσμα αύξησης της διαφοράς, η οποία πήρε διψήφια τιμή. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν, με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει στο 37-29.

Στην επανάληψη, οι παίκτριες του Δικεφάλου συνέχισαν σε υψηλό τέμπο, αυξάνοντας όλο και περισσότερο την διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ πήρε σημαντικές βοήθειες και από την περιφέρεια, με την Καρλάφτη να δίνει πόντους με μακρινά σουτ. Έτσι, το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ με 59-46. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Άγγελος Αγγελίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Η διαφορά παρέμεινε σε επίπεδα ασφαλείας, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 71-64, κάνοντας το 2Χ2 στις πρώτες φιλικές του αναμετρήσεις.

 

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 37-29, 59-46, 71-64

ΠΑΟΚ (Αγγελίδης): Williams 22, Rettstatt 17(1), Jett-Wilson 5, Κολλάτου 6, Κατσαμούρη 4, Κιλαζίδου 2, Καρλάφτη 12(2), Θεοδώρου 3(1), Κιολεόγλου, Στεφανάκη, Κουκουναρίδου, Μινοβγίδου.