Ιακωβίδης: «Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα» (pic)

Συντάκτης: Share:

Το δικό του ευχαριστώ προς τον κόσμο που έχει σπεύσει να τον στηρίξει έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Ο Έλληνας αρσιβαρίστας συγκίνησε και κινητοποίησε παράλληλα όλη την Ελλάδα με τις δηλώσεις του το Σάββατο μετά την προσπάθεια που έκανε στην κατηγορία των 96 κιλών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Οι κινητοποίηση του κόσμου μάλιστα φαίνεται ότι θα βοηθήσει τον Έλληνα αθλητή να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά.

«Έκανα ό, τι μπορούσα και πέρναγε από το χέρι μου… 11ος όπως και στο Ρίο. Αυτό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα. Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνω και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα, γι’ αυτό σας ζητώ μία μικρή πίστωση χρόνου ώστε να απαντήσω σε έναν ένα ξεχωριστά, Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν ένα προσωπικά, να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν έχω λόγια» ανέφερε ο Θοδωρής Ιακωβίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από το πρωί του Σαββάτου μόλις αποκάλυψε το δράμα που ζούσε υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να αποκτήσει ακολούθους και να καταφέρει να βρει χορηγούς. Από 3.000 περίπου που είχε πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο έφτασε τους 120.000 μέσα σε λίγες ώρες.