Κάλεσμα από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:«Όλοι στην Νεάπολη»

Συντάκτης: Share:

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί όλο το κόσμο του Δικεφάλου να βρεθεί στην Νεάπολη, έτσι ώστε να στηρίξει την ομάδα του χάντμπολ εναντίον της ΑΕΚ για την 2η αναμέτρηση για τα ημιτελικά της Handball Premier.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με στόχο την ισοφάριση της σειράς σε 1-1 κατεβαίνουν οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» του τμήματος χάντμπολ ανδρών ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Νεάπολης την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 και ώρα 18:00, όπου υποδέχονται την ΑΕΚ στο δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης της Handball Premier.

Ο Δικέφαλος «κατάφερε» να γλιστρήσει από τα χέρια του η νίκη στον πρώτο αγώνα, η οποία θα δημιουργούσε σπάσιμο έδρας και αντιστροφή των δεδομένων.

Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη ελπίζει αυτή τη φορά η τύχη να μην της γυρίσει την πλάτη, όπως συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι.

Στην προσπάθειά τους αυτή, τα παλικάρια του τμήματος χάντμπολ θέλουν δίπλα τους το Λαό του ΠΑΟΚ, ο οποίος ξέρει όσο κανένας άλλος να δίνει φτερά στην ομάδα και να την ωθεί στη νίκη με το δικό του μοναδικό, αξεπέραστο και πάντα κόσμιο τρόπο».