Κανάτας: «Με συγκέντρωση και ετοιμότητα»

Συντάκτης: Share:

Για τον τελικό του Group 2 του Round 1 του UEFA Women’s Champions League, ο ΠΑΟΚ Morris αντιμετωπίζει την Rangers WFC και ο τεχνικός του Δικεφάλου, Λευτέρης Κανάτας, στάθηκε στα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα του για να πάρει την πρόκριση.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το παιχνίδι απέναντι στην Rangers WFC θα το χαρακτηρίζει ο γρήγορος ρυθμός, η ένταση και οι δυνατές μονομαχίες. Αμφότερες οι ομάδες προέρχεται από αγώνα νοκ-άουτ νικήτριες, επομένως το υψηλό κίνητρο και η ανεβασμένη ψυχολογία θα παίξουν τον ρόλο τους. Από πλευράς μας, έχουμε δει τον αντίπαλο, αναλύσαμε τα δυνατά και αδύναμα κομμάτια του, επομένως με κατάλληλη συγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχεία, και ετοιμότητα, είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθουμε στα μέγιστα. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να έρθει να απολαύσει το παιχνίδι μας!».

 

Από την πλευρά της η Μαρία Μήτκου τόνισε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Rangers WFC σ’ ένα παιχνίδι το οποίο σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Είναι ένας τελικός και για τις δύο ομάδες. Εμείς έχουμε διαβάσει και αναλύσει τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου μας, έχουμε δουλέψει και την δική μας τακτική για τον συγκεκριμένο αγώνα. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή μας και να δώσουμε το 100% μας. Ευχόμαστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουμε με την πρόκριση από το γήπεδο!».