Κατσαρής: «Να γιγαντώσουμε περισσότερο τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:

Ο Θανάσης Κατσαρής θα συνεχίσει για ακόμη τρία χρόνια την θητεία του στην προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ, στην οποία βρίσκεται από το 1998, αφού εκλέχθηκε ομόφωνα στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών ο Πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, έθεσε τους στόχους για την επόμενη τριετία, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος θα πρέπει να γιγαντωθεί ακόμη περισσότερο, διεκδικώντας νέους τίτλους.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Καταρχάς να ευχαριστήσω τα μέλη του ΠΑΟΚ, τα οποία συμμετείχαν στην διαδικασία, τόσο της γενικής συνέλευσης, όσον και των αρχαιρεσιών. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, όπως και κάθε προηγούμενο, σκοπό έχει όχι μόνο να διατηρήσει τα κεκτημένα, αλλά να πετύχει ακόμα περισσότερα, γιγαντώνοντας ακόμα περισσότερο το Σωματείο μας.

Ο ΠΑΟΚ είναι ανοικτός σε οποιοδήποτε μέλος της μεγάλης ασπρόμαυρης Οικογένειας, το οποίο θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, και δεν περισσεύει κανείς. Σαν ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζουμε όλες τις προκλήσεις ενωμένα, τόσο στα θέματα του ερασιτέχνη, ενώ στεκόμαστε δίπλα στα επαγγελματικά μας τμήματα, ποδόσφαιρο και μπάσκετ».