“Ο Πύρρος Δήμας δεν έκανε τίποτα για την άρση βαρών”

Συντάκτης: Share:
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: "Χρόνια πολλά Πύρρο Δήμα", με το αξέχαστο βίντεο του 2004 (vid)

Για το αρνητικό πρόσωπο που έδειξε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ, αλλά και την τραγική κατάσταση που υπάρχει στο άθλημα της άρσης βαρών στην Ελλάδα μίλησε ο Παύλος Σαλτσίδης.

Ο Ολυμπιονίκης σε δηλώσεις του στον FOCUS FM 103,6 ξεκαθάρισε πως ο ημιτελικός Κυπέλλου θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι για τον Δικέφαλο, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Πύρρος Δήμας δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει ένα σπορ που έφερε πολλές επιτυχίες στην χώρα.

Ο Παύλος Σαλτσίδης χαρακτηριστικά είπε :

Ο Πύρρος Δήμας δεν έχει κάνει τίποτα για την άρση βαρών. Δεν μπόρεσε, δεν ήθελε, βαρέθηκε… δεν ξέρω τι συνέβη. Ας φύγει στην Αμερική, ας πάει όπου θέλει για να βρεθεί κάποιος που έχει όρεξη να ασχοληθεί και να βοηθήσει το άθλημα. Δεν υπάρχει Εθνική ομάδα, δεν υπάρχει τίποτα.

Εμείς στον ΠΑΟΚ λόγω του Χάρη του Μάλλιου και ο χορηγός ο Κώστας ο Αμοιρίδης, το τμήμα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Η ομοσπονδία δεν μας έχει δώσει τίποτα και ο Πύρρος Δήμας απέτυχε. Δείτε τι έκανε ο Καχιασβίλι στην Γεωργία στο άθλημα.

Ένας καλός αθλητής μας, τα παράτησε και πήγε να βρει μια δουλειά εκτός του αθλήματος. Δεν παίζει ρόλο να είσαι μεγάλος αθλητής, για να γίνεις μεγάλος παράγοντας. Χρειάζονται άλλα πράγματα για να γίνεις καλός παράγοντας.

Scroll Up