Ώρα για final4 στη Χίο

Συντάκτης: Share:

Ξεκινάει στη Χίο το δεύτερο final4 του κυπέλλου γυναικών με τους αγώνες Ολυμπιακός – Νηρέας και Βουλιαγμένη – Γλυφάδα να ξεχωρίζουν.

Σήμερα το απόγευμα στη Χίο ανοίγει η αυλαία του δεύτερου final4 του κυπέλλου γυναικων στο πόλο, με τον θεσμό να ξεκινάει από πέρυσι στο Καρπενήσι με πρώτες νικήτριες τα κορίτσια του Ολυμπιακού.

Φέτος ο θεσμός συνεχίζεται στη Χίο με τον αέρα να δημιουργεί μικροπροβλήματα στην περιοχή, το απρόσμενο καιρικό φαινόμενο είναι και ο λόγος που το final-4 δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. Μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες υπήρχε απαγόρευση στα λιμάνια με αποτέλεσμα το βαν των εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΤ να μην μπορεί να φτάσει στο νησί.

Στους δύο ημιτελικούς της ημέρας θα συναντηθούν ο Ολυμπιακός με τον Νηρέα Χαλανδρίου στις 18:00 και η Βουλιαγμένη με τη Γλυφάδα στις 20:00. Τα φαβορί είναι ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη για την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου. Οι αποστολές των ομάδων έφτασαν την Πέμπτη στο νησί του Βορείου Αιγαίου

Πρώτα έφτασαν οι αποστολές του Ολυμπιακού και του Νηρέα και ακολούθησαν οι αποστολές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Έφτασαν το πρωί της Παρσκευής στο νησί και οι διαιτητές του αγώνα ενώ στις 12:00 ο ΝΟΧ μαζί με την δημοτική αρχή και την ΚΟΕ θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσουν το νησί αλλά και τις ομάδες. Η πάντα φιλόξενη Χίος είχε διοργανώσει και πέρσι το Final-4 των Ανδρών ενώ και στο παρελθόν έχει αναλάβει με επιτυχία μεγάλα αθλητικά γεγονότα.