Άνετη νίκη απέναντι στην Ιαπωνία για τις γυναίκες του πόλο

Συντάκτης: Share:

Άνετη νίκη με 17-5 απέναντι στην Ιαπωνία σημείωσε η Εθνική πόλο γυναικών στο World League.

Μετά το εν λόγω αποτέλεσμα η ομάδα του Τεό Λοράντου αύριο θα αντιμετωπίσει την Ισπανία για τη πέμπτη θέση της διοργάνωσης.

 

Οι Ελληνίδες κυριάρχησαν απόλυτα από το ξεκίνημα σε όλους τους τομείς και με δυνατά ξεσπάσματα, πρώτα στο δεύτερο και στη συνέχεια στο τέταρτο οκτάλεπτο, ανέβασαν τη διαφορά στα ύψη. Παίκτρια του αγώνα (MVP) αναδείχθηκε η Χριστίνα Τσουκαλά (καλή σε άμυνα και οργανωτική στην επίθεση, με 3 γκολ, φωτο 2), ενώ πρώτες σκόρερ για την ομάδα η Έλενα Ξενάκη (κεντρική φωτο) με 5 γκολ και η Ελευθεριάδου με 4.

 

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Σταματοπούλου, Τσουκαλά 3, Τριχά, Ελευθεριάδου 4, Πλευρίτου Μ 1., Ξενάκη 5, Νίνου 1, Πάτρα, Τορνάρου, Πλευρίτου Β., Πλευρίτου Ελ., Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σωτηρέλη.