«Δύο μέτρα και δύο σταθμά, δεν θα άφησαν να παίξουμε»

Συντάκτης: Share:

Σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα απέναντι στο ΓΣ Περιστερίου εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το οποίο ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός και τα παιδιά μου ακολούθησαν κατά γράμμα το πλάνο που είχαμε κάνει για τον σημερινό μας αντίπαλο. Δυστυχώς μετά το 9-7 πάψαμε να υπάρχουμε μέσα στο παιχνίδι, όχι με δική μας ευθύνη. Δυστυχώς δε μας άφησαν οι διαιτητές. Όποιος είδε το ματς καταλάβει τι έγινε. Δεν μας επέτρεψαν οι διαιτητές να κάνουμε ούτε μία επίθεση, ούτε μία άμυνα.

Γι’ αυτό ήρθε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Συγχαίρω τον αντίπαλο, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή τη συμπεριφορά απέναντι στον ΠΑΟΚ.

 

Όσοι έμπειροι είδαν τον αγώνα, αυτοί που ξέρουν από πόλο, είδαν τα παρατράγουδα από την αρχή του παιχνιδιού. Από την πρώτη μπουνιά που έπεσε μέσα στο νερό. Μπουνιά με αντικατάσταση; Υπάρχει μπουνιά με αντικατάσταση; Γιατί δυο δικοί μου παίκτες βγήκαν, σωστά, χωρίς αντικατάσταση και όχι αυτός του Περιστερίου στην αρχή του αγώνα; Όχι δυο μέτρα και δύο σταθμά.

 

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι και του εύχομαι καλή επιτυχία στον ημιτελικό. Αυτά τα πράγματα είναι ντροπή να υπάρχουν. Υπάρχει παρατηρητής που πιστεύω ότι θα δώσει την σωστή διάσταση στα πράγματα».