Εθνική γυναικών: Στο Καρπενήσι χωρίς την αρχηγό Μαργαρίτα Πλευρίτου

Συντάκτης: Share:

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου δεν ακολούθησε την αποστολή της εθνικής γυναικών στο Καρπενήσι.

Από τον Άγιο Κοσμά και το Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, στο Καρπενήσι.

Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα συνεχίσει από σήμερα (21/3) μέχρι και τις 26/3 την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα πόλο των Γυναικών, που προετοιμάζεται εντατικά για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον επόμενο μήνα (Ρότερνταμ και Αθήνα).

Η Ομοσπονδιακή Τεχνικός Αλεξία Καμένου, έχει στη διάθεσή της, τις πολίστριες: Ευαγγελία Καρύτσα, Θωμαΐς Μουστακαρία, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR), Ελένη Σωτηρέλη (ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS ), Φοίβη Αγγελίδη, Αθηνά – Δήμητρα Γιαννοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Τίνα Καϊάφα, Μαρίνα Κοτσιώνη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Διονυσία Κουρέτα (ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ), Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώτη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Εκτός είναι η Μαργαρίτα Πλευρίτου, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της κοινής προετοιμασίας με την Κίνα. Η αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής έκανε ράμματα, με τον γιατρό να τις συνιστά να μείνει δέκα ημέρες εκτός πισίνας.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνη έφορος πόλο Γυναικών Εύη Μωραϊτίδου, ο βοηθός προπονητή, Τάσος Πιρπιρής, ο φυσιοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου, ο ειδικός γυμναστής Μιχάλης Βλάχος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Δεληγιάννης, και ο προπονητής κολύμβησης Δημήτρης Αθυμαρίτης.