Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τον Νηρέα

Συντάκτης: Share:

Χωρίς να αντιμετωπίσει τη παραμικρή δυσκολία ο Ολυμπιακός επικράτησε με 20-3 του Νηρέα Χαλανδρίου. 

Οι «ερυθρόλευκες» θα υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρσι στο Καρπενήσι απέναντι στο ΝΟ Βουλιαγμένης (14-11) και περιμένουν τον αντίπαλό τους που θα προκύψει από τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα στον ΝΟ Βουλιαγμένης και τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να επιβάλλει το ρυθμό του από το ξεκίνημα με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 15-0 στο ημίχρονο με την ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη να μη καταφέρνει να αντιδράσει αλλά σίγουρα κέρδισε εμπειρίες για το μέλλον μιας που αποτελείται από νεανικό ρόστερ. Από τη πλευρά του ο Χάρης Παυλίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής στις παίκτριες του αφήνοντας εκτός αποστολής τις Διαμαντοπούλου και Μανωλιουδάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έριξαν στροφές με τον Νηρέα Χαλανδρίου να πετυχαίνει τρία τέρματα.

 

Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκη που σημείωσε πέντε τέρματα, ενώ τέσσερα πρόσθεσε η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. Από πλευράς Χαλανδρίου τα τρία τέρματα πέτυχαν οι Ιφιγένεια Μαυρωτά, Βασιλική Δούλη και Κωνσταντίνα Κουτέλη.

 

Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλανδρίου 20-3 (7-0, 8-0, 2-2, 3-1)

 

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 5, Πλευρίτου Μ. 1, Γκόφερς 2, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Δουρέκα Στ., Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού

 

Νηρέα Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη, Μαυρωτά Ιφ. 1, Κάσσαρη, Τριχά, Ξανθοπούλου, Παπαναστασίου Αν., Μπόβαλη, Φραγκιά, Δούλη 1, Κουτέλη 1, Αγγελίδη, Λάζαρη, Τορνάρου, Μαντουδιώτη