Πρεμιέρα στην Α2 Ανδρών

Συντάκτης: Share:

Μπορεί να άργησε, αλλά τελικά το πρωτάθλημα της Α2 πόλο Ανδρών αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο, στην 33η του «έκδοση» με τα παιχνίδια για την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Οι ομάδες είναι χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια σε δυο ομίλους. Στον πρώτο βρίσκονται οι : ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΕ Χαϊδαρίου, Δελφίνια Μεταμόρφωσης, Μίλων, ΝΟ Ρεθύμνου και Ηλυσιακός, ενώ στον δεύτερο θα αγωνιστούν οι : Πανιώνιος, Άρης Θεσσαλονίκης, ΝΟ Λάρισας, ΝΟ Πατρών, Νηρέας Γέρακα, ΠΑΣ Φοίβος, ΟΥΚ Βόλου και ΝΕ Πατρών.

Ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, με τις δυο ομάδες να αναμετρώνται μέσα σε λίγες ώρες σε ποδόσφαιρο και πόλο, ενώ ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο και θέλει να αρχίσει με το δεξί το νέο πρωτάθλημα.

Μετά την διεξαγωγή των δύο γύρων της πρώτης φάσης, που είναι προγραμματισμένη να τελειώσει στις 12 Μαΐου 2019, οι 4 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (σύνολο 8) θα συνεχίσουν για τις θέσεις Ανόδου (1-8) και οι υπόλοιπες 8 για τις θέσεις Καθόδου (9-16).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τους εξής αγώνες :

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

15.00 ΝΟ Ρεθύμνου – Ηλυσιακός

16.00 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

13.00 ΝΕ Πατρών – ΟΥΚ Βόλου

14.00 Άρης – Πανιώνιος

14.30 ΝΟ Πατρών – ΝΟ Λάρισας

16.00 Δελφίνια Μεταμόρφωσης – Μίλωνας

16.00 ΠΑΣ Φοίβος – Νηρέας Γέρακα

17.00 ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΕ Χαϊδαρίου