Προσινικλής: «Περιμένουμε δίπλα μας τον κόσμο μας»

Συντάκτης: Share:

Τον δικό του απολογισμό για την μέχρι πορεία του τμήματος πόλο ανδρών του Δικεφάλου, στέλνοντας παράλληλα τις δικές του ευχές, κάνει ο Νίκος Προσινικλής, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Δικεφάλου:

Έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας; «Ως τώρα η ομάδα είχε κάποιες διακυμάνσεις στην απόδοση της, κάτι το οποίο μας στοίχησε κάποια αποτελέσματα. Αυτό μπορούμε να πούμε πως το περιμέναμε, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας είναι χαμηλός, και είμαστε ένα νέο σύνολο, με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να μπορέσουν όλα τα παιδιά να προσαρμοστούν. Το θετικό είναι ότι οι τελευταίες μας εμφανίσεις ήταν αρκετά ενθαρρυντικές, και πιστεύουμε πως δουλεύοντας σκληρά στην διακοπή, και χτίζοντας πάνω σε αυτές τις εμφανίσεις μας, τα αποτελέσματα θα έρθουν άμεσα».

 

Ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο; «Στον κόσμο της ομάδας θα ήθελα να ευχηθώ, καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα, σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε. Τους ευχαριστούμε για την ως τώρα στήριξη τους, και τους περιμένουμε να είναι ξανά δίπλα μας και τη νέα χρονιά».