Καραλής: Αρχή στη σεζόν από την Καρλσρούη

Συντάκτης: Share:

Ο Καραλής προέρχεται από μια σούπερ χρονιά, που σημαδεύτηκε με την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο άλμα επί κοντώ, με 5.80μ.
Η αναβολή του μίτινγκ κλειστού στίβου του Παρισιού, έφερε και μια μικρή μετάθεση στην πρεμιέρα του Εμμανουήλ Καραλή στη σεζόν. Ο 23χρονος πρωταθλητής του επί κοντώ θα αρχίσει τους αγώνες του από το μίτινγκ της Καρσλούης στις 28 Ιανουαρίου. Ο Καραλής προέρχεται από μια σούπερ χρονιά, που σημαδεύτηκε με την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με άλμα στα 5.80μ.

Ο αθλητής του Παναγιώτη Συμεωνίδη μετά τη συνάντηση στην Καλσρούτη θα συμμετάσχει στο μίτινγκ του Βερολίνου (4/2) και λίγες αργότερα θα είναι στην Ουψάλα (9/2) για τον αγώνα του Μόντο Ντουπλάντις.

 

Ο Καραλής έπειτα θα κάνει δύο διαδοχικούς αγώνες επί γαλλικού εδάφος, στο Λιεβέν (17/2) και στο Κλερμόν Φεράν (19/2) για να επιστρέψει στη συνέχεια στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (26-27/2), με μεγάλο στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου.

Στη Σόφια Φέρρα και Γάτου, πού θα αγωμιστούν Τριβυζάς και Μαρινάκου

Εξάλλου στο εθνικό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας στη Σόφια θα αγωνιστούν στις 21-22 Ιανουαρίου η Ανδριάννα Φέρρα στα 400 μ. και η Μαρία Γάτου στα 60 μέτρα.
Το ίδιο Σαββατοκύριακο θα γίνει το ντεμπούτο του Παναγιώτη Τριβυζά στα 60 μ., που όπως ήδη έχει ανακοινώσει στα social media θα δώσει το «παρών» στο μίτινγκ της Λιόν το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, ενώ στις 29 του ίδιου μήνα θα αγωνιστεί στη Βουδαπέστη.

Στη Λιόν επέλεξε να ανοίξει τη χρονιά και η Αναστασία Μαρινάκου με συμμετοχή στα 3.000 μέτρα. Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ προέρχεται από τις πολύ καλές εμφανίσεις στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας σε 5χλμ. και 10χλμ., αλλά και στον ανώμαλο δρόμο και πλέον στρέφει την προσοχή της στη χειμερινή δράση.