Κορυφώνεται η προετοιμασία του Τεντόγλου- Το επόμενο πρόγραμμα του

Συντάκτης: Share:

Ο πρώτος κύκλος αγώνων του Μίλτου Τεντόγλου βρίσκεται πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να κορυφωθεί στο τέλος Μαΐου στο μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε την τελευταία του εμφάνιση στο μίτινγκ στίβου της Λεμεσού, όπου έφτασε τα 8,28 στο μήκος. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο αντιμετωπίζει θέματα με τη φορά του.

 

Έτσι, ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, προσανατολίζεται να του διατηρήσει τη μικρότερη φορά για όλους τους αγώνες μέσα στο μήνα. «Στο μίτινγκ της Καλλιθέας θα αγωνιστεί έτσι κι αλλιώς με μικρότερη φορά, αφού ο διάδρομος είναι μικρός, οπότε θεωρώ πιο σωστό να διατηρήσει την ίδια και για τα ‘Παπαφλέσσεια’, ώστε να μην κάνουμε αλλαγές στις προπονήσεις’, είπε ο έμπειρος προπονητής και συμπλήρωσε πως:

 

«Στις 31 του μήνα θα πάρει μέρος στο μίτινγκ της Οστράβα, έπειτα έχει τρεις συμμετοχές στα Diamond League, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

 

Ο Τεντόγλου θα συμμετάσχει στο Ραμπάτ (5/6), στο Όσλο (16/6), στη Στοκχόλμη (30/6), ενώ θα δώσει το «παρών» και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη (25-26/6).

 

Ο 25χρνος σταρ, μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν, θα αγωνιστεί και στο Diamond League του Χορζόφ (6/8), στον τελευταίο του αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.