Ολυμπιακός:  Ενίσχυσε τον στίβο με τον Γιώργο Μίνο

Συντάκτης: Share:

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού προχώρησε στην ενίσχυση του τμήματος στίβου του συλλόγου με την απόκτηση του πρωταθλητή μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Γιώργου Μίνου.

 

Συνεχίζεται η ενίσχυση για το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού που ανακοίνωσε την απόκτηση του πρωταθλητή μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Γιώργου Μίνου.

 

 

Η ανακοίνωση:

 

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μίνο. Ο Έλληνας αθλητής (ημ. γέννησης, 12/01/1988) εντάσσεται στο τμήμα Στίβου του Συλλόγου μας.

 

Ο διεθνής δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων αγωνίζεται στα 3000m με φυσικά εμπόδια, 5km, 10km, 21km και στο Μαραθώνιο ενώ έχει συμμετοχές και διακρίσεις σε Διεθνείς Διοργανώσεις. Έχει κατακτήσει την 5η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα το 2019 και το 2015 αλλά και στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες (2015).

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μίνος ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η νέα αγωνιστική χρόνια ξεκινάει με τον σύλλογο που αγάπησα από μικρός και έχω ζήσει αμέτρητες συγκινήσεις, χαρές μαζί με φίλους και συγγενείς.

 

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος απο την νέα μου πολυεπίπεδη συνεργασία (Αθλητής και Σύμβουλος Διατροφής), είναι τιμή μου να αγωνίζομαι με τον σύλλογο των πρωταθλητών και θα βάλω τα δυνατά μου να φέρω περισσότερα πρωταθλήματα στον Πειραιά».