Το Καυτανζόγλειο ”υποδέχεται” το Πανελλήνιο

Συντάκτης: Share:

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία για να ξεκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης του ελαστικού τάπητα στο κεντρικό στάδιο του Καυτανζογλείου με την διοίκηση να επιθυμεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου το 2020.

Μετά την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα στο βοηθητικό (χάρη σε ενέργειες του Ιούλιου Συναδινού), η διοίκηση που είναι η πιο επιτυχημένη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά δρομολόγησε την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα στο κεντρικό στάδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα έχουν βρεθεί και δε θα επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο. Μέχρι τον Αύγουστο ο τάπητας θα έχει παραδοθεί με τη διοίκηση του σταδίου να εξετάζει το ενδεχόμενο σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την περιφέρεια να ζητήσει από τον ΣΕΓΑΣ τη διοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου του 2020.

Μάλιστα θα είναι η χρονιά που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιθανότατα θα μπει και αυτή στο Καυτανζόγλειο ξεκινώντας τις εργασίες ανακατασκευής της Τούμπας. Αυτό σημαίνει πως θα γίνουν πολαπλές εργασίες αναβάθμισης του σταδίου προκειμένου να πληρεί τα αυστηρά κριτήρια της UEFA για να μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνες Champions League.