Αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Συντάκτης: Share:

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν στα τρία σετ από τους υπερασπιστές του τίτλου Αρέβαλο/Ροζέρ και έμειναν εκτός δεύτερου γύρου στο Roland Garros.

Μετά από σκληρή μάχη 2 ωρών και 22 λεπτών, το ελληνικό δίδυμο έχασε με 6-3, 3-6, 10-6, γνωρίζοντας την τρίτη σερί ήττα από τη συγκεκριμένη ομάδα, που είναι στο Νο.3 του ταμπλό.

Τα δύο αδέρφια, πάντως, τα έδωσαν όλα μέχρι τον τελευταίο πόντο και, μάλιστα, είχαν πάρει μεγάλο προβάδισμα με 0-4 στο σούπερ τάι μπρέικ του τρίτου σετ. Οι σπουδαίοι αντίπαλοί τους, ωστόσο, έσπασαν το σερβίς του Πέτρου δύο φορές στη συνέχεια και με συνολικά έξι σερί πόντους πέρασαν μπροστά με 6-4.

Πιο αποφασιστικοί ως το τέλος, έκαναν ένα ακόμα μίνι μπρέικ στο 8-6 και δεν δυσκολεύτηκαν να κλείσουν τον αγώνα στο σερβίς του Αρέβαλο.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι Στεφ και Πέτρος έχουν «δέσει» πλέον ως ομάδα και αυτό είναι ένα θετικό μήνυμα εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων. Είχαν, όμως, την ατυχία να πέσουν σε ένα πολύ ισχυρό δίδυμο.

Θετικό μήνυμα είναι και η φοβερή άνοδος του Πέτρου, που έχει εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό παίκτη διπλού και δεν είναι τυχαίο ότι πλησιάζει το Top 100 του κόσμου (είναι στο Νο.115).

Οι Αρέβαλο/Ροζέρ θα παίξουν στον δεύτερο γύρο με Μπαριέντος/Γκάλογουεϊ.