Και άλλα εισιτήρια για τον Τσιτσιπά στο ΟΑΚΑ – Μεγάλη η ζήτηση για το Davis Cup

Συντάκτης: Share:

Την απόφασή της να βγάλει προς διάθεση και άλλα εισιτήρια για το Davis Cup στο οποίο θα συμμετέχει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε γνωστή η ελληνική ομοσπονδία αντισφαίρισης. Συγκεκριμένα με σχετική ανακοίνωση κάνει γνωστό πως θα τεθούν για αγορά άλλα 3.500 εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας απέναντι στην αντίστοιχη του Ισημερινού στις 4-5 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Νίκος Γκάλης».

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΦΟΑ:

“Μετά την εντυπωσιακή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά και την παρουσία του στον τελικό του Australian Open, καθώς και το τεράστιο ενδιαφέρον της οικογένειας του τένις και των Ελλήνων φιλάθλων για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας κόντρα στον Ισημερινό στο Davis Cup στις 4 & 5 Φεβρουαρίου, θα ανοίξουν επιπλέον 3.500 θέσεις στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ.
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το viva.gr
Το ΔΣ της Ε.Φ.Ο.Α. συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη δεύτερη παρουσία του σε τελικό Γκραν Σλαμ και εύχεται σύντομα να βρεθεί στην κορυφή του παγκόσμιου τένις, όπως του αξίζει.
Η Εθνική μας Ομάδα ευχαριστεί όλους όσοι βρίσκονται δίπλα της και ιδιαίτερα τους Έλληνες φιλάθλους που θα ενισχύσουν τους αγώνες της με την ένθερμη παρουσία τους”.