Λαϊκός ήρωας για τη Σερβία ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Συντάκτης: Share:
Την οκτάδα συμπλήρωσε ο "Νόλε"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στάθηκε στο πλευρό των συμπατριωτών του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, διαθέτοντας περισσότερα από πέντε εκατ. ευρώ, για να ενισχύσει το σύστημα υγείας της Σερβίας, αλλά και να βοηθήσει οικονομικά ασθενέστερους.

Η δημοτικότητα του είναι στα ύψη το τελευταίο διάστημα, με την εφημερίδα «Πολίτικα» του Βελιγραδίου, να τον περιγράφει «ως τον νέο λαϊκό ήρωα της χώρας».

Ο Τζόκοβιτς συνεχίζει να βοηθά τη χώρα του. Μετά από δυο μήνες στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, όπου πέρασε την καραντίνα με την οικογένεια του, ο κάτοχος 17 Grand Slam επέστρεψε στο Βελιγράδι, για να βρίσκεται εκεί στις προετοιμασίες του Adria Tour, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουλίου με τον φιλικό αγώνα που θα δώσει με τον Νταμίρ Τζουμχούρ στο Σεράγεβο.

Σε ανάρτησή του για το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τζόκοβιτς ανέφερε:

«Χαίρομαι πολύ που σας ανακοινώνω ότι το Adria Tour θα πραγματοποιηθεί αρχής γενομένης από το Βελιγράδι! Είμαι πολύ ευγνώμων και ενθουσιασμένος που θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε για πολύ καλό σκοπό και να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας. Θα σας δω στο κορτ σύντομα».

Scroll Up