Ούτε ο Ναδάλ στο Μόντρεαλ

Συντάκτης: Share:

Mε ανάρτησή του στα social media, o θρυλικός Ισπανός ενημέρωσε ότι ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αποφάσισε να μην ταξιδέψει στον Καναδά.

«Από τις μέρες των διακοπών και την επιστροφή μου στις προπονήσεις, όλα πήγαν καλά αυτές τις εβδομάδες», ανέφερε ο κάτοχος 22 major τίτλων. «Πριν από τέσσερις μέρες άρχισα να προπονούμαι στο σερβίς και ένιωσα μια μικρή ενόχληση που υπάρχει ακόμα και σήμερα. Αποφασίσαμε να μην ταξιδέψουμε στο Μόντρεαλ και να συνεχίσουμε τις προπονήσεις χωρίς πίεση. Ειλικρινά ευχαριστώ τον διευθυντή του τουρνουά και όλη την ομάδα για την κατανόηση και την υποστήριξη που πάντα μου έδειχναν και η σημερινή μέρα δεν ήταν εξαίρεση. Ελπίζω να επιστρέψω στο Μόντρεαλ, ένα τουρνουά που αγαπώ και έχω κερδίσει πέντε φορές μπροστά σε ένα κοινό που πάντα με υποδέχτηκε με πολλή αγάπη. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να είμαι προσεκτικός σε αυτό το σημείο και να σκέφτομαι την υγεία».

Θυμίζουμε ότι ο Ράφα δεν έπαιξε στα ημιτελικά του Wimbledon κόντρα στον Νικ Κύργο, λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος.

Η κλήρωση για το National Bank Open (8/8) θα γίνει σήμερα στις 23.00.και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανεβαίνει στο Νο.3 του ταμπλό.