Σκέφτεται την απόσυρση του ο Κύργιος!

Συντάκτης: Share:

Παρότι είναι μόλις 26 ετών, ο Νικ Κύργιος σκέφτεται ήδη την απόσυρση του από τα courts.

Μετά την ήττα του από τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον αποκλεισμό του από την συνέχεια του Laver Cup», ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε τις σκέψεις του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως η επόμενη χρονιά ίσως να είναι και η τελευταία του σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα αυτό ήταν το τελευταίο μου τουρνουά για φέτος. Πρέπει να πάω πίσω στο σπίτι. Ταξιδεύω 4,5 μήνες σερί. Η μητέρα μου δεν είναι καλά στην υγεία της και θέλω να πάω πίσω και να την δω. Θα προετοιμάσω το σώμα μου και θα περάσω χρόνο με την οικογένειά μου μέχρι το Australian Open. Και από εκεί και πέρα, βλέποντας και κάνοντας», είπε αρχικά ο Κύργιος.

Και πρόσθεσε: «Νιώθω πως δεν είμαι από τους παίκτες που θα κυνηγούν πλέον πόντους ή οτιδήποτε άλλο. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Είμαι υπερήφανος για όσα έχω πετύχει. Ότι κάνω από ‘δω και στο εξής θα είναι μπόνους. Δεν θα πω ψέματα, αυτή είμαι η τελευταία φορά νομίζω που θα με δείτε να παίζω εδώ. Οσο θα είμαι ακόμη στο court, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Όμως δεν θα σας πω ψέματα όπως το ότι θα συνεχίσω να παίζω για άλλα τέσσερα ή πέντε χρόνια στο tour».