Το «αντίο» του Τζόκοβιτς στον Φέντερερ

Συντάκτης: Share:

Το «ζεστό» του μήνυμα στον Ρότζερ Φέντερερ έστειλε και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του σπουδαίου Ελβετού.

«Ρότζερ, είναι δύσκολο να δεις αυτή τη μέρα και να βάλεις σε λέξεις όσα μοιραστήκαμε στο άθλημα», ανέφερε στο Instagram ο κάτοχος 21 major τίτλων. «Πάνω από μια δεκαετία απίστευτων στιγμών και μαχών να σκεφτείς. Η καριέρα σου έθεσε τον τόνο του τι σημαίνει να φτάσεις στην τελειότητα και να οδηγείς με τιμιότητα και ακεραιότητα. Είναι τιμή μου που σε γνωρίζω εντός και εκτός court, και για πολλά χρόνια που θα ακολουθήσουν. Ξέρω ότι αυτό το νέο κεφάλαιο επιφυλάσσει υπέροχα πράγματα για σένα, τη Μίρκα και τα παιδιά, όλους τους αγαπημένους σου και οι φαν σου έχουν πολλά πράγματα για τα οποία θα ανυπομονούν. Από την οικογένειά μας στη δική σας, ευχόμαστε χαρά, υγεία και ευημερία στο μέλλον. Ανυπομονώ να γιορτάσω τα επιτεύγματά σου και να σε δω στο Λονδίνο».

Ο Νόλε θα είναι μεταξύ των «εκλεκτών» που θα βρεθούν στο Ο2 του Λονδίνου την άλλη εβδομάδα, όπου στο πλαίσιο του Laver Cup θα γίνει και ο «αποχαιρετισμός» στον θρυλικό Ρότζερ!