Τσιτσιπάς: ”Δεν κάθομαι στο δωμάτιο μου παίζοντας video games”

Συντάκτης: Share:

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Channel nine ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα του Νικ Κύργιου τονίζοντας πως δεν κάθεται στο δωμάτιο του να παίζει video games. 

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Channel nine ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Νικ Κύργιου ενώ ο πατέρας του τόνισε την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον γιο του.

Όσον αφορά στα tweets που ποστάρει με τα αρχαία ρητά και το πώς περνάει τον ελεύθερο του χρόνο είπε: “Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Κύργιος, ας είμαστε ειλικρινείς. Γνωρίζω ότι κάποιοι άνθρωποι βλέπουν αυτά τα πράγματα που κάνω ως κάτι παράξενο, γράφοντας όλα αυτά τα tweets που δεν έχουν νόημα.

Δεν κάθομαι στο δωμάτιό μου, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, Fortnite όπως κάνουν κάποιοι. Είναι καλύτερο να βγαίνεις έξω και να δημιουργείς κάτι, παρά να κάθεσαι και να παίζεις βιντεοπαιχνίδια όλη την ημέρα, κάτι που έκανα πριν και τώρα δεν έχει νόημα να το κάνω”, είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, Νο 12 της παγκόσμιας κατάταξης.

Εξάλλου, ο Απόστολος Τσιτσιπάς, μίλησε για τον διπλό ρόλο του, ως πατέρας και προπονητής:“Πρέπει να παίξω και τους δύο ρόλους, ο κύριος ρόλος μου είναι ο πατέρας και διαρκεί κατά τη διάρκεια όλης της ζωής μας. Όταν βγαίνω από το γήπεδο είμαι ο πατέρας του και όταν είμαι στο γήπεδο, είμαι ο προπονητής του.

Ήταν πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και το απολάμβανε πραγματικά. Ο ρόλος μου ως πατέρας είναι πιο σημαντικός και ελπίζω ότι ως πατέρας μπορώ να δημιουργήσω ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο για την κοινωνία και, αν το επιτύχω αυτό, είμαι πλήρης ως άνθρωπος”, τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε για την πρόοδο του γιου του:

“Έζησα μαζί του τα όνειρα. Είναι πολύ σημαντικό να αφήσουμε τα παιδιά να ζήσουν τα όνειρα, να τα εμπνεύσουμε. Στη χώρα μας αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, οικονομική κρίση, καταφέραμε να τις ξεπεράσουμε και ήξερα ότι, αν βρεθεί το σωστό περιβάλλον, θα το κάνει”.