Τζόκοβιτς: “Υπάρχουν αρκετοί νεαροί τενίστες που είναι πεινασμένοι και θέλουν να κερδίσω.”

Συντάκτης: Share:

Ο Σέρβος ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο grand slam μετά την περσινή απέλασή του και στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, τόνισε πως σωματικά και πνευματικά, είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση.

Δείτε τι ανέφερε ο Σέρβος:

“Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ένας επαγγελματίας τενίστας που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, δεν έχει πολύ χρόνο για μεγαλύτερες περιόδους προπόνησης. Το γεγονός ότι δεν έπαιζα για αρκετούς μήνες πέρυσι, ειδικά στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς, μου επέτρεψε να δουλέψω με την ομάδα μου, να δουλέψω το σώμα μου, τα χτυπήματά μου και αυτό με βοήθησε αργότερα να πετύχω σπουδαία αποτελέσματα”

“Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Τελείωσα τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και συνέχισα στον ίδιο ρυθμό στην Αδελαΐδα. Μου άρεσε όπως έπαιξα εδώ. Κέρδισα ορισμένους πολύ καλούς παίκτες, ειδικά στα τελευταία ματς του τουρνουά. Προπονούμαι όσο πιο σκληρά γίνεται, όπως κάνουν όλοι. Υπάρχουν αρκετοί νεαροί τενίστες που είναι πεινασμένοι και θέλουν να κερδίσω. Θέλουν να πάρουν το κεφάλι σου σε ένα μεγάλο στάδιο. Το ξέρω αυτό.”