Επανεκκίνηση με νέο σύστημα στα πρωταθλήματα του χάντμπολ

Συντάκτης: Share:

Πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. στην ΟΧΕ στο οποίο πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο που θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα της Handball Premier και της Α1 Γυναικών.

 

Στους Άνδρες

-Στην Handball Premier θα ολοκληρωθεί όπως προβλέπεται η Α’ φάση με την διεξαγωγή του β’ γύρου(7 αγωνιστικές) στους δύο ομίλους.

-Στην Β’ φάση θα συνεχίσουν μόνο οι 3 πρώτες ομάδες (και όχι 4, όπως ήταν αρχικά) από κάθε όμιλο. Μετά το μίνι πρωτάθλημα (6 αγωνιστικές) και οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας, θα παίξουν στον τελικό (στις 3 νίκες). Οι ομάδες θα μεταφέρουν μόνο τους βαθμούς που κέρδισαν με τις ομάδες του ομίλου τους και δεν θα ξαναπαίξουν μεταξύ τους.

-Το Κύπελλο θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις και Final Four. Τόσο στην Α’ (6 ματς), όσο και στην Β΄ φάση (4 ματς) οι αγώνες θα διεξαχθούν ανά ομίλους έως ότου να προκύψουν δύο ομάδες από κάθε γκρουπ που θα προκριθούν στο Final Four.

 

Στις Γυναίκες

-Στην Α1 Γυναικών θα ολοκληρωθεί κανονικά η Α’ φάση.

-Στην Β’ φάση οι πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο (και όχι οι δύο, όπως ίσχυε αρχικά) θα παίξουν στα πλέι οφ, σε μίνι πρωτάθλημα 4 αγωνιστικών, χωρίς μεταφορά βαθμών. Οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας θα παίξουν στον τελικό (στις 3 νίκες).

-Το Κύπελλο θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις και τον τελικό.