Για την πρόκριση στο Κιλκίς ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Share:

Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα θα αντιμετωπίσουν τον ΓΑΣ Κιλκίς για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, δίνοντας δεύτερο παιχνίδι σε διάστημα 24 ωρών αφού έχει αγωνιστική υποχρέωση και αύριο. 

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού καλείται σε διάστημα εικοσιτεσσάρων ωρών να δώσει δύο παιχνίδια. Σήμερα αντιμετωπίζει τον ΓΑΣ Κιλκίς για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου και όποιος προκριθεί θα αγωνιστεί απέναντι στον Νηρέα, ενώ αύριο θα ταξιδέψει στη Βέροια για να τεθεί αντιμέτωπος με τον τοπικό Φίλιππο για την 10η αγωνιστική της Handball Premier.

Η μοναδική απουσία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για τον Νίκο Λιάπη είναι ο Γιώργος Ζαραβίνας, ενώ ο ΓΑΣ Κιλκίς δεν έχει καμία απουσία.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού

Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης, Μάρκο Τερλέτσκι, Βασίλης Μάνθος, Θωμάς Λόλας