Η αποστολή της εθνικής Χάντμπολ για Τουρκία

Συντάκτης: Share:

Καθοδόν προς το Ακσαράι η αποστολή της Εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών για το τελευταίο ματς της πρώτης προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο του 2023.
Με 17 αθλητές ταξιδεύει προς το Ακσαράι η αποστολή της εθνικής χάντμπολ των ανδρών, εν όψει του αυριανού αγώνα με την Τουρκία (11:00 π.μ.) για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023.

Η αποστολή αναμένεται να φτάσει στην πόλη της Καππαδοκίας το μεσημέρι και θα πραγματοποιήσει μία τελευταία προπόνηση στο γυμναστήριο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, το Hasan Dagi Spor Salonu, χωρητικότητας 2.500 θεατών.

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας, συμπεριέλαβε στην αποστολή δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, του Παπαντωνόπουλο και Παπαβασίλη.

Η τελική επιλογή της 16άδας θα γίνει μετά την απογευματινή προπόνηση. Την αποστολή αποτελούν οι Παπαντωνόπουλος, Κωστακίδης, Τζωρτζίνης, Λιάπης, Μάλλιος, Ηλιόπουλος, Πασσιάς, Μπουκοβίνας, Καραμπουρνιώτης, Δομπρής, Παπάζογλου Κανδύλας, Παπαδιονυσίου, Κρητικός, Μπόσκος, Αραμπατζής και Παπαβασίλης.

Να θυμίσουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει κάνει το 5 στα 5 στον όμιλο και θα τερματίσει πρώτο ανεξαρτήτου αποτελέσματος αύριο.