Ξεκίνησε προετοιμασία η Εθνική Χάντμπολ

Συντάκτης: Share:

Την πρώτη της συγκέντρωση, ενόψει της προκριματικής φάσης του ΕURO 2022 πραγματοποίησε η Εθνική χάντμπολ ανδρών.

Για πρώτη φορά κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πέντε νεαροί αθλητές, οι Μπόσκος, Καρακεχαγιάς, Κολλύρης, Χουρσουντιάν και Παπάζογλου, ενώ ο Μισαηλίδης κλήθηκε για πρώτη φορά, ύστερα από τέσσερα χρόνια.

 

Δικαιολογημένοι απόντες από την προπόνηση ήταν οι Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Τσίλης για προσωπικούς λόγους και ο Χουρσουντιάν, λόγω τραυματισμού.

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Αρβανίτης, δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ πως:

«Οι αθλητές μας είναι σε καλή κατάσταση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Βλέπουμε νέα παιδιά που έχουν πλησιάσει πάρα πολύ στην Εθνική ανδρών, κάποια από αυτά πιθανότατα θα χρησιμοποιηθούν και στα παιχνίδια.Είναι ευχάριστο ότι βλέπουμε μία νέα γενιά αθλητών που πιστεύουμε ότι θα μας δώσει πράγματα. Υπάρχει καλή διάθεση, όλοι οι παίκτες θέλουν να είναι μέλη της ομάδας και προσπαθούν για να πετύχει τους στόχους της. Αν συνεχίσουμε έτσι, το αποτέλεσμα θα έρθει σίγουρα».

Για τα φιλικά κόντρα στην Αίγυπτο: «Θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα, αφού διοργανώνουν τον Ιανουάριο το Παγκόσμιο, τους είδαμε και στο τελευταίο Παναφρικανικό, το οποίο και κατέκτησαν. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και για εμάς θα είναι πολύ καλό τεστ, γιατί ταιριάζει και στο στυλ παιχνιδιού της Σερβίας».