Κυρίαρχος στα Βριλήσσια ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Share:

Δείχνοντας υποδειγματικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας στην Αθήνα των Βριλησσίων με 23-32 για την 11η αγωνιστική της Handball Premier.

 

Έχοντας επιθετική πολυφωνία ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 1-4 στο 5′. Τα Βριλήσσια με τον Χουσουτιάν να πετυχαίνει 5 γκολ κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να περάσουν μπροστά με 12-9 στο 17′. Τώρα ήταν η σειρά του Δικεφάλου να αντιδράσει και με τους Τσαναξίδη, Παπάζογλου, Τσαμουρίδη να ανακτήσει το προβάδισμα (13-14) και να πάει μπροστά στα αποδυτήρια με 14-15.

Και στο ξεκίνημα της επανάληψης οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν εύκολα γκολ, την ώρα που ο Μοισίλοφ συνέχισε τις σημαντικές επεμβάσεις, με το σύνολο του Γούσιου να ανεβάζει διαρκώς τη διαφορά με Τσαναξίδη, Ελευθεριάδη και Τριανταφυλλίδη (18-26 στο 45′) και να παίρνει και διψήφιο «αέρα» με Κουκμίση (20-30 στο 55′). Τυπικής διαδικασίας τα τελευταία λεπτά με τους «ασπρόμαυρους» να σφραγίζουν τη νίκη τους με 23-32.