Παλάσκας: «Όλοι μαζί να βοηθήσουμε να περάσει αυτή η κατάσταση»

Συντάκτης: Share:

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον Α.Σ. ΠΑΟΚ:

Για την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ: «Η πορεία μέχρι τώρα δεν είναι αυτή που περιμέναμε, η χρονιά ξεκίνησε με άλλες προσδοκίες αλλά δυστυχώς για πολλούς λόγους δεν εξελίχτηκε όπως θα θέλαμε μέχρι σήμερα».

Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα όταν και αν ξεκινήσει θα είναι εντελώς διαφορετικό, αφού θα έχει μεσολαβήσει μία μεγάλη διακοπή και οι ομάδες θα πρέπει να διαχειριστούν μία πρωτόγνωρη κατάσταση, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Εφόσον συνεχιστεί ευελπιστώ η ομάδα να παρουσιαστεί πιο έτοιμη και στα πλέι οφ να εμφανίσουμε μια εικόνα αντάξια της ιστορίας του Συλλόγου, και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για το πως αντιμετωπίζει την κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο κορωνοΐός: «Η κατάσταση που επικρατεί έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο και σαφώς ο αθλητισμός μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Πρέπει όλοι να τηρήσουμε τους κανόνες υγιεινής, να μείνουμε σπίτι και όλοι μαζί να βοηθήσουμε να περάσει αυτή η κατάσταση όσο το δυνατόν συντομότερα. Εύχομαι να περιοριστεί ο ιός και να επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητα μας γρήγορα».