Παραμένει η Δράμα, ρεκόρ σκοραρίσματος στο Άργος

Συντάκτης: Share:

Η Δράμα με την νίκη της απέναντι στον Άρη Νίκαιας (26-24) εξασφάλισε την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία αφήνοντας την ΧΑΝΘ, τον Άρη Νίκαιας και τον Φοίβο να παλεύουν για την παραμονή τους. Ο Διομήδης νίκησε την ΧΑΝΘ (35-30) στο πιο παραγωγικό παιχνίδι της φετινής Handball Premier. 

Η ομάδα της Δράμας ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας με εννέα πόντους και απομακρύνθηκε από την ΧΑΝΘ και τον Άρη Νίκαιας εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κατηγορία. Με ένα εντυπωσιακό σερί 4-0 οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν και να φτάσουν στην νίκη με σκορ 26-24.

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της φετινής Handball Premier ο Διομήδης κέρδισε την ΧΑΝΘ με 35-30 και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί.  Η ΧΑΝΘ ήταν κοντά στο σκορ έως τις αρχές του δεύτερου μέρους, σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την άμυνα τους και κράτησαν χωρίς πρόβλημα την διαφορά τους.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και νίκησε στην Βέροια τον τοπικό Φίλιππο με 26-16 παραμένοντας πρώτος στη βαθμολογία.