Πελεκίδης: «Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα»!

Συντάκτης: Share:

Ο Δημήτρης Πελεκίδης πραγματοποίησε δηλώσεις μετά τη νίκη της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ με 29-24 κόντρα στην IBV και τόνισε πως δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όπως έχω πει σήμερα είναι σα να παίξαμε το πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πάνω από 10 λάθη, αλλάξαμε σχήματα, αλλά ήμασταν νευρικοί. Παρ’ όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε λύσεις, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα αυτό πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε από τα λάθη μας, να παίξουμε με υπομονή και να πάρουμε αύριο την πρόκριση».

 

Για το αν ο ΠΑΟΚ με αυτή την διαφορά είναι το φαβορί στο αυριανό παιχνίδι: «Θεωρητικά ναι, αλλά σε αυτό το επίπεδο δεν μπορούμε να μιλάμε για φαβορί γιατί αν δεν είμαστε σοβαροί αύριο και ακόμα καλύτεροι θα δυσκολευτούμε, οπότε ναι είμαστε το φαβορί αλλά θα πρέπει να το δείξουμε αύριο στο γήπεδο».

 

Για τα διαφορετικά σχήματα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού: «Σίγουρα ήταν με βάση του scouting αυτές οι αλλαγές στην διάταξη, αλλά πάντα όταν παίζεις ένα παιχνίδι πάντα κάνεις προσαρμογές. Αυτό γίνεται ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα και που θες να στοχεύσεις με την άμυνά σου. Το σημαντικό ήταν ότι οι προσαρμογές βγήκαν σε καλό επίπεδο».

 

Για το γεγονός πως οι Γούσιος-Σκανδάλης έκατσαν στον πάγκο: «Σαν οικογένεια λειτουργούμε πάντα και στο αντρικό και στο γυναικείο τμήμα, οπότε η συμβολή των παιδιών στην εξέλιξη του παιχνιδιού και γενικότερα στην προετοιμασία μας γι’ αυτά τα ματς ήταν πολύ σημαντική, μας βοηθάνε σε όλα τα κομμάτια. Αυτό θα γίνει και αύριο και όλοι μαζί θα πάρουμε την πρόκριση που τόσο πολύ θέλουμε».