Πελεκίδης: “Πιο κοντά στον πρώτο μας στόχο”

Συντάκτης: Share:

Ο ΠΑΟΚ Mαteco πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου κερδίζοντας το Πανόραμα HONDA και πλέον είναι στα προημιτελικά του Κυπέλλου, μία διοργάνωση που κέρδισε πολλές τα τελευταία δύο χρόνια.

Πάνω σε αυτή τη νίκη, στον στόχο του κυπέλλου και στα παιχνίδια για το πρωτάθλημα που έρχονται, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Κάναμε το πρώτο βήμα για τον πρώτο στόχο μας, ο οποίος είναι το Κύπελλο, και πήραμε την πρόκριση στον 2ο γύρο. Είχαμε δύο εβδομάδες διακοπή στο πρωτάθλημα. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα παρουσιάζεται σαφώς βελτιωμένη. Στην αρχή ήμασταν νωθροί στο αμυντικό κομμάτι για αυτό και δεχτήκαμε εύκολα γκολ, με τις κατάλληλες αλλαγές που έγιναν όμως πήραμε ρυθμό, είχαμε επαφές και πετύχαμε κάποια εύκολα τέρματα. Είναι πολύ σημαντικό ότι παίρνουμε πράγματα απ’ όλες τις παίκτριες, απ’ όλες τις ζώνες, και αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται.

Όσον αφορά το παιχνίδι κόντρα στη Νέα Ιωνία για την φάση των Play-Off του πρωταθλήματος, θα κοιτάξουμε το βίντεο. Είμαστε σε καλό μομέντουμ, και είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν επηρεάζει κάτι αφού βρισκόμαστε στην αρχή της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Οι στόχοι μας είναι το κύπελλο και μετά τα Play-Off, στα οποία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρει η ομάδα τα αποτελέσματα που πρέπει.