Σπουδαία διάκριση για τη Εθνική Beach Handball

Συντάκτης: Share:

Μια ακόμα σημαντική στιγμή για την γυναικεία ομάδα Beach Handball ήρθε σήμερα, καθώς μετά από σχετική ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών του ΠΣΑΤ, κατέκτησαν την 5η θέση στις καλύτερες ελληνικές ομάδες για το 2018. 

Η ψηφοφορία των Αθλητικών Συντακτών – Μελών του ΠΣΑΤ ολοκληρώθηκε  για την ανάδειξη των κορυφαίων του Ελληνικού αθλητισμού το 2018, οι οποίοι θα βραβευτούν στην 65η Ετήσια Γιορτή του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας η Εθνική Γυναικών Beach Handball μετά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία των ομάδων, ξεπερνώντας συγκροτήματα όπως η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια Νορβηγία.

Διάκριση και για την ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Καραντώνη που κατέλαβε την 11η θέση στην σχετική ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης προπονήτριας.

Επίσης  ο ΠΣΑΤ με απόφαση του Δ.Σ. θα τιμήσει με το έπαθλο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και αρχηγό της Εθνικής Beach Handball Βάσω Σκάρα για την μεγάλη προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό.

Οι τρεις πρώτοι αθλητές στην κατηγορία τους (με αλφαβητική σειρά):

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ 2018: Γκολομέεβ Κρίστιαν (Κολύμβηση), Πετρούνιας Λευτέρης (Ενόργανη Γυμναστική), Τσιτσιπάς  Στέφανος (Τένις).

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ 2018: Κορακάκη Άννα (Σκοποβολή), Μπόύρμπου Χριστίνα & Κυρίδου Μαρία (κωπηλασία),Στεφανίδη Κατερίνα (Στίβος).

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ 2018: Εθνική Ομάδα ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ, Εθνική Ομάδα ΕΦΗΒΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΔΡΕΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2018: Βλάχος Θεόδωρος (Υδατοσφαίριση), Πομάσκι Γιώργος (Στίβος),Ράφτης Δημήτρης (Ενόργανη Γυμναστική).

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 2018: Μακροδημήτρης Αριστείδης (Κολύμβηση), Πολυχρονίδης Γρηγόρης (Μπότσια), Στεφανουδάκης Μανώλης (Στίβος).

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 2018: Λουφάκη Κέλλυ (Ξιφασκία με αμαξίδιο),Σταματοπούλου Αλεξάνδρα (Κολύμβηση), Σταματοπούλου Μαρία (Στίβος).

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 2018: Εθνική Ομάδα Ανδρών ΓΚΟΛΜΠΟΛ, Εθνική Ομάδα BC3 ΜΠΟΤΣΙΑ, Εθνική Ομάδα ΣΠΑΘΗΣ Ανδρών, Ξιφασκία με Αμαξίδιο.