Στην ΕΡΤ και φέτος η Handball Premier

Συντάκτης: Share:
Το πρόγραμμα και οι σφυρίχτρες του Σαββάτου στην Handball Premier

Στην ΕΡΤ θα μεταδοθούν και φέτος αγώνες του πρωταθλήματος χάντμπολ.

Συγκεκριμένα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια η Δημόσια τηλεόραση θα καλύπτει ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα από την Handball Premier, τους εντός έδρας αγώνες των Εθνικών ομάδων Ανδρών- Γυναικών, καθώς και επιλεγμένους αγώνες στις διοργανώσεις του Κυπέλλου Ανδρών, του Κυπέλλου Γυναικών και του Beach Handball.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει:

«Στη Δημόσια Τηλεόραση για 7η συνεχόμενη σεζόν το ελληνικό χάντμπολ

H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την ΕΡΤ για την περίοδο 2020-2021.

Η τηλεοπτική κάλυψη του αθλήματος ήταν και παραμένει μία από τις βασικές προτεραιότητες και εκ των στρατηγικών στόχων της νυν διοίκησης της ΟΧΕ που επιτυγχάνεται εδώ και μία εξαετία και μάλιστα σε ανοιχτό κανάλι, εν μέσω πολύ δύσκολων συγκυριών.

Η Δημόσια Τηλεόραση στην νέα εποχή της συνεργασίας με την Ομοσπονδία έχει μεταδώσει ζωντανά 154 αγώνες (Handball Premier, A1 Γυναικών, Κύπελλο Ανδρών, Κύπελλο Γυναικών, Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών) βάζοντας το άθλημα μας στα σπίτια όλων των Ελλήνων.

 

Συγκεκριμένα

2014-2015: τελικοί κυπέλλου ανδρών- γυναικών

2015-2016: 37 αγώνες

2016-2017: τελικοί Handball Premier και Κυπέλλου Ανδρών

2017-2018: 42 αγώνες

2018-2019: 43 αγώνες

2019-2020: 26 αγώνες (η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε λόγω covid-19)

 

Και φέτος η ΕΡΤ θα καλύπτει ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα από την Handball Premier, τους εντός έδρας αγώνες των Εθνικών ομάδων Ανδρών- Γυναικών, καθώς και επιλεγμένους αγώνες στις διοργανώσεις του Κυπέλλου Ανδρών, του Κυπέλλου Γυναικών και του Beach Handball».

Scroll Up