Στην Πάτρα και επίσημα o τελικός του χάντμπολ

Συντάκτης: Share:
Στην Πάτρα και επίσημα o τελικός του χάντμπολ

Στην Πάτρα θα φιλοξενηθεί οριστικά στις 16 Μαρτίου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Η ΟΧΕ πήρε την απόφαση ο τελικός να διεξαχθεί στο γυμναστήριο στο Κουκούλι και για λόγους ασφάλειας , δεν θα εκδοθούν εισιτήρια, η είσοδος στο γήπεδο θα είναι πλήρως ελεγχόμενη με αριθμό προσκλήσεων που θα αποφασιστεί μετά από την σύσκεψη ασφαλείας μεταξύ ομοσπονδίας, αστυνομίας και σωματείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε ότι ο 37ος τελικός του κυπέλλου ανδρών Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Πάτρας «Κουκούλι» με την υποστήριξη του ΠΕΑΚ Πάτρας, της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας και της ΑΕΠ Ακαδημίας των Σπορ.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την Δημόσια Τηλεόραση με την οποία και θα υπάρξει συνεννόηση για την ώρα έναρξης.

Η Ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκο Κανελλάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο για την στήριξη τους.

Scroll Up